Smart Balance Wheel met handvat

8 inch Balance Scooter met handvat

Groothandel ALUCARD tweewielige evenwicht SCOOTERModel nr.: CS-T101Color: Black1.DescriptionFeatures · De scooter zelf evenwicht is slim voor haar lean-en-steer mechanisme sensor· Kan worden gebruikt voor sportieve, spelen

Product details

GROOTHANDEL ALUCARD TWEEWIELIGE BALANCE SCOOTER

Model-nr.: CS-T101

Kleur: zwart

1. Beschrijving

Functies

· De scooter zelf evenwicht is slim voor de lean-en-steer mechanisme sensor

· Kan worden gebruikt voor sportieve, spelen, intelligente rijden in plaats van wandelen.

· Kan schakelen en rijden flexibele

· Een nieuwe en modevormgeving voor een koele Paardrijden

· Het is de bescherming van het milieu

Over ALUCARD elektrische Balance Scooter

ALUCARD evenwicht van tweewielige scooter met handvat maakt gebruik van de beste grondstoffen zoals hoofdboard, gyro, motoren, Samsung accu en slimme veiligheid beveiligde technologie aan de veiligheid ervan te garanderen en vrije mensen zorgen voor onverwachte branden of explosie. Alle certificaten zoals CE, RoHS, FCC, UL en bovenal het octrooi zijn beschikbaar voor het exporteren.


Specificaties

Specificaties

Parameters

Opmerking

Productnaam

Alucard twee wiel evenwicht scooter met handvat


Model/typenummer in

CS-T101


Netto gewicht

13.5kg


Minimale last

25kg


Maximale belasting

tot 120kg


Maximale snelheid

15km/h


Grensdetectiewijdte van

20km


Straal van draaicirkel

0m


Batterij

Oplaadbare lithium-ion batterij


Opladen van eisen

100-240V 50 of 60 Hz

Global

Batterij gewicht

1,5 kg


Lengte, breedte

52cm * 24,5 cm


Hoogte handgreep

115cm

Van Vloermatten

Hoogte handgreep

140cm

Vanaf de grond

Rijhoogte

14,4 cm

Onbelast

Type band

Vaste band


Accucapaciteit

36V 5.8Ah


2. product foto 's


Informatie

Batterij


3.Step-voor-stap gids voor het gebruik van de taakverdeling bestuur

Voordat u de tegenrekening board voor de eerste keer, moeten gebruikers lees alle instructies grondig zodat ze begrijpen de veiligste manier om te rijden

Stap 1: Druk zachtjes op de aan/uitschakelaar voor het aandrijven van de Balancing bestuur omhoog.

Stap 2: Zet je voeten op het bord en houd van het handvat.

Stap 3: Zodra je staan stabiel op het bord, duw de houder voorwaarts/achterwaarts/rechts/links te richten welke kant de tegenrekening scooter beweegt, maar zorg ervoor dat u niet te veel leunen.

Stap 4: De taakverdeling bestuur uitstappen, en stap uit aan de achterzijde van de taakverdeling bestuur met één voet eerste, en de stap af met de andere.

Veilig gebruik van uw taakverdeling bestuur

Opmerking 1: als je neerwaarts duwt, zal het geluid uit een waarschuwing aan herinneren dat u moet voorzichtig zijn in het geval van het crashen sommige obstakels.

Noot 2: Niet maken en abrupt verandert tijdens het verplaatsen bij hoge snelheden, aangezien dit gevaarlijk zou kunnen zijn.

Note3:do draai niet de taakverdeling bestuur tijdens het doorlopen van een helling, ans kon hierdoor de scooter te verliezen van evenwicht.

Zie afbeelding:

4. veilig richtlijnen

. Bij het leren hoe te rijden je evenwicht board, zorg ervoor dat u het dragen van beschermende uitrusting, zoals een helm, knie pads, elleboog pads, enz.

. De twee wielen scooter kan niet worden gebruikt om meer dan één persoon.

. Niet, wordt de motor vervangen door een alternatief van derden.

. Mensen met hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk of mobiliteitsproblemen niet worden voorgesteld dit product gebruiken. Zwangere vrouwen en mensen met een handicap moeten ook onthouden van het gebruik van dit product.

. Je moet niet worden die items in uw handen tijdens het rijden van de Raad van bestuur.

. Bij het gebruik van de elektrische scooter, zich bewust zijn van belemmeringen onmiddellijk in varenblad van u en de afstand-hebben een duidelijke lijn of gezicht zal helpen u veilig rijden!

. Maken uw beide voeten plat op de pads van de voet tijdens het rijden de twee wiel evenwicht scooter.

. Verstandig sporten kleren dragen bij het gebruik van dit product, zoals dit u helpen zal om sneller te reageren in noodsituaties.

. Zorg ervoor dat een voldoende belasting op het evenwicht bord.

. Alert blijven te allen tijde, als wanneer u uw e-scooter rijden.

. U moet niet schuif op natte oppervlakken, omgekeerde voor lange afstanden, rijden op hoge snelheden of schakelen terwijl het snel bewegen.

. Niet rijden uw slimme elektrische voertuig in donker of slecht verlichte gebieden.

. Verbieden het gebruik van dit product om te gaan over obstakels, ijs of sneeuw.

. Niet kunt op steile of gebruiken.

. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u uw zelf in evenwicht brengen van de scooter.

5. korte inleiding voor C-ster

C-sterren industriële LIMITED werd opgericht in 2000. Met groot vermogen voor ontwerpen en productie, gemoderniseerd productielijnen, spuitgieten machine en andere daarmee verband houdende uitrusting, geavanceerde is C-ster in staat te aanvaarden en vervaardiging van OEM en ODM bestellingen voor allerlei soorten evenwicht van tweewielige scooter, hand-hold evenwicht scooter, somatosensorische voertuigen, elektrische skateboard en dergelijke. Onze producten volgen de trend van deze industrie, en onder het bijwerken aan de behoeften van de markt en de consumenten. Goede kwaliteit en reputatie hebben geleid tot C-ster veel klanten uit de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa, enz., maken van internationale verbinding plaatsvinden! C-ster die zijn ingesteld voor het ontwerpen en produceren van de scooter evenwicht in 2015 onder de merknaam ALUCARD, die onmiddellijk werd een sport zeer hete verkochte product zodra het wordt gelanceerd!Hot Tags: 8 inch evenwicht scooter met handvat, 2 wielen elektrische scooter elektrische scooters van 2 wielen, twee wielen balanceren scooter, 2 wiel elektrische staande scooter, gemotoriseerde 2 wielen scooter gemaakt in China, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen
Verwante producten
Feedback