anders

ALUCARD Lamborghini Style 2 WIELEN ZELF-BALANSPAARER 6,5 INCH ZWART

ALUCARD Lamborghini Style 2 WIELEN ZELF-BALANSPAARER 6,5 INCH ZWART

ALUCARD Lamborghini Style 2 WIELEN ZELF-BALANSPROOTER 6.5 INCH ZWART, MODEL: CS-603 KLEUR: ZWART 1. Beschrijving De Alucard-scooter met 6.5 "wielen Lamborghini-stijl is een intelligente, technologisch geavanceerde oplossing die de gebruiker persoonlijke beweging biedt op basis van dynamisch balanceren. ..

Product details


ALUCARD Lamborghini Style 2 WIELEN ZELF-BALANS SCOOTER 6,5 INCH ZWART ,

MODEL: CS-603

DE KLEUR ZWART


1. Beschrijving

De Alucard- scooter met 6.5 "wielen Lamborghini-stijl is een intelligente, technologisch geavanceerde oplossing die de gebruiker persoonlijke beweging biedt op basis van dynamische balanceringsprincipes die het zwaartepunt van de gebruiker berekenen met behulp van gyroscoop- en versnellingssensoren. Met behulp van de nieuwste technologie en productieprocessen, voldoet elke scooter aan strikte tests voor kwaliteitscontrole. Met zijn lichte gewicht, draagbaar ontwerp, gebruiksgemak, bereik en OEM-service.


ALUCARD tweewielige balans scooter gebruikt de beste grondstoffen zoals moederbord, gyro, motoren, Samsung batterij en slimme veiligheids-beschermde technologie om de veiligheid en vrije mensen zorgen van onverwachte branden of explosie te garanderen. Alle certificaten zoals CE, RoHS, FCC, UL en vooral het octrooi zijn beschikbaar voor export.

Modelnr:

CS-603

Productnaam

Alucard Lamborghini Style 2 Wheel Self Balance Scooter 6.5 inch wiel

Materiaal:

ABS + PC

Max. Belasting:

120KG

Maximale snelheid:

12km / h

Max aantal kilometers:

18-20km

Accu:

Batterij van 4400 mAh / Sumsung / LG                            

Motorkracht:

500-700W

Max kantelhoek:

≤ 30 °

Netto gewicht:

12KG

De oplaadtijd:

3 uur

Bandenmaat:

6.5inch (171mm)

Laadspanning:

AC 110-220V 50-60Hz

Kleur:

Rood, Zwart, Wit, Blauw, Glod, Groen, Aangepast.

2. Productafbeeldingen

 

 

Productielijn

Bezig met laden

Certificaat


Tentoonstelling

3. Stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van de balansplaat

Alvorens de balanceerplank voor de eerste keer te gebruiken, moeten gebruikers alle instructies grondig lezen zodat ze de veiligste manier van rijden begrijpen

Stap 1 : Druk voorzichtig op de aan / uitknop om de balans in te schakelen.

Stap 2 : Plaats een voet op een van de voetzolen, wacht tot de indicator oplicht en ga dan met uw andere voet op de andere voetzool staan.

Stap 3: Als je stabiel op het bord staat, gebruik dan je zwaartepunt om te bepalen op welke manier de balansscooter beweegt - leun naar voren of naar achteren om naar die richting te gaan, of maak een vrije spin - maar zorg ervoor dat je niet te veel leunt .

Opmerking : De balansscooter mag niet worden gebruikt als hij niet in balans is. Als het niet volledig horizontaal is, klinkt er een waarschuwing als u erop stapt en de balansplaat gaat naar de automatische balansbeschermingsmodus.

Uw balanceerbord veilig gebruiken

Stap 4 : Gebruik het bord om naar rechts en links te draaien.

Stap 5 : Ga van het balanceerbord af en stap met één voet eerst naar de achterkant van het balanceerbord en stap met de andere af.

Opmerking : maak geen abrupte bochten tijdens het rijden met hoge snelheden, omdat dit gevaarlijk kan zijn.

Draai het balanceerbord niet tijdens het verplaatsen van een helling, en dit kan ertoe leiden dat de scooter uit evenwicht raakt.

Zie afbeelding volgende pagina.

Afbeelding: ga met je rechtervoet vooruit om naar links te gaan en ga links verder om naar rechts te gaan.


Waarschuwing!

. Je bent waarschijnlijk het evenwicht kwijt, botst tegen objecten of valt van je balanceerbord en bezeert jezelf op elk moment! Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u de gebruikershandleiding grondig hebt gelezen voor gebruik. Voordat u uw zelfbalancerende scooter gebruikt , moet u ervoor zorgen dat deze goed werkt en dat u bekend bent met het gebruik van alle accessoires.


Hot Tags: alucard lamborghini style 2 wheels self balance scooter 6.5 inch zwart, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, koop, made in China
Verwante producten
Feedback